Gustav Dahl @ Vallekilde Game Academy 2011

Beretninger fra en højskoleelev

Closing Panel: An Outsider View on the Nordic Invasion (NGC #10)

Så er vi nået til slutningen af Nordic Game Conference 2011. Oprindeligt skulle denne session være et traditionelt oplæg omkring Skandinavien og computerspilbranchen, men fordi foredragsholderen var træt efter de to hektiske dage, fandt han på noget meget sjovere, som også involverede publikum.

Inspireret af et kortspil fra Game Developer Conference var der forberedt en række nordiske og ikke-nordiske spil, som skulle dyste mod hinanden efter tur. Her blev publikum indraget, da det nemlig var to herfra, som skulle komme op på scenen og forsvare et givent spil ud fra et emne.

Det var ekstremt underholdende, og de folk, som kom op på scenen var overraskende velformuleret og eftertænksomme. Der var især en australsk gut ved navn Jon fra Secret Lab, som var ekstrem god til at vende alting til sin fordel. Han var underholdende, men han var også virkelig dygtig og kompetent.

Denne session uden tvivl en af de mest underholdende og interessante på konferencen. Jeg nåede desværre ikke at tage noter, fordi det hele gik så hurtigt. Det er en af den slags oplevelser, hvor “man skulle have været der selv”. Det er faktisk lige ved, at denne ene session var hele turen til Malmö værd alene.

Spillene og emnerne var som følger. Jeg har markeret de vindende titler med fed. Dog var det ikke altid selve spillet, som vandt, men snarere personen bag, som var dygtig og sjov til at argumentere for sin sag. Vinderen blev afgjort ved at publikum klappede for henholdsvis den ene og den anden person; den som fik den højeste applaus, vandt, og skulle blive på scenen og forsvare det næste spil mod en ny modstander fra publikum.

Most disturbing?
Amnesia vs. BioShock

Expressive?
Minecraft vs. GTA IV

Most beautiful?
LIMBO vs. Uncharted

Impactful?
Angry Birds vs. Doom

Engaging?
EVE Online vs. Farmville

Challenging?
Trials HD vs. Portal

Deep?
Max Payne vs. Braid

Det var alt for denne gang. Det har været en utrolig spændende og lærerig oplevelse at være med til Nordic Game. Samtidig har det være en god øvelse for mig at blogge omkring foredragene, fordi det giver mig tid til at reflektere over de ting, jeg har lært i løbet af konferencen. Jeg håber, I synes, det har været spændende at følge med. Jeg kan i hvert fald varmt anbefale at tage til Nordic Game, hvis man har den mindste interesse inden for spilbranchen. Jeg slutter af med et billede af Game Academy-holdet i Sverige:

Reklamer

One response to “Closing Panel: An Outsider View on the Nordic Invasion (NGC #10)

  1. Pingback: Beretninger fra Nordic Game 2011 « Gustav Dahl @ Vallekilde Game Academy 2011

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: